Inredning

3M Fasara

3M Fasara fönsterfilmer är ett mångsidigt, högkvalitativt alternativ vi förbättring/förändring av design och insynsskydd på glasytor, till en låg kostnad. Filmerna medför en genomskinlig och ett utseende av etsat eller sandblästrat glas. “Gradiation” har mönster som skapar nyanser och gradering genom ränder, prickar eller finkornig sand.

Estetik: Våran dekorativa folier till fönster och inredning förvandlar vanligt glas till mer häpnadsväckande mönster till en bråkdel av priset.
Flexibel lösning: FASARA folier för fönster och inredning ger flexibilitet för att uppnå olika lösningar för insynsskydd i ett utrymme.
Lätt att applicera: 3M:s kunskap inom adhesiv ger dig snabb, noggrann, snygg och hållbar applicering på en mängd olika glasytor.
Material: Tillverkad av slitstarkt polyestermaterial.

 

3M Di-Noc

Folien för inredningsarkitekter är mycket lättmonterad tack vare dess Comply-kanaler i häftämnet. Har du frågor om inredningsfolie, välkommen att kontakta oss – Vi hjälper dig.

Perfekt för renovering eller nytillverkning av inredningar, möbler och reklam, som både är brandklassad och IMO-godkänd

Inredningsfolie från 3M
Den inredningsfolie som erbjuder kommer från 3M och är en av bästa kvalitet. Det är en självhäftande folie, som man enkelt och smidigt applicerar på vald yta. Det ger en suverän finish där inredningsfolien ger ett modernt och snyggt intryck. Med rätt inredningsfolie från 3M förstärks budskap på ett effektivt sätt

Få utseendet av trä, sten eller metall med högkvalitativ folie
Man kan uppnå flera olika effekter med våra materialimitationer, där det exempelvis ser ut som trä, sten eller metall. Inredningsarkitekter slipper tillhandahålla otympliga material och kan istället använda sig av folier som är smidiga. Dessutom är det prisvärt för inredningsarkitekter att använda folie

Tavlor

Tavlor

Fotoväggar

Väggdekor

Glasfoliering

Fönsterdekor

Glasfoliering2

Fönsterdekor

Hissdekor

Kontakta oss