[vc_row][vc_column][title_image title=”Fordonsdekor” title_color=”#0a0a0a”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Att skapa en fordonsdekor till sitt fordon är ett mycket populärt sätt att öka synligheten för sitt företags fordon. Fordonet (bilen, lastbilen, båten, flygplanet mm) fungerar som en rullande reklampelare och håller i många år. Foliering är speciellt effektfullt är det om man dekorerar hela bilen så kallat carwrapping. Man klär hela bilen i valfri färg eller motiv och blir då en snygg fordonsdekor.

Att välja rätt material till rätt dekor är väldigt avgörande om det skall hålla i tvättar och i olika väder. Vi har med 25 års erfarenhet väldigt stor kunskap av detta.

Materialen till våra bilfolieringar är både 3M och Avery som är av bästa och högsta kvalité.

Vi hjälper er gärna att ta fram skisser och förslag till era bilfolieringar

Kontakta oss för offert[/vc_column_text][vc_btn title=”Klicka här för offert” color=”warning” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-envelope-open-o” css_animation=”zoomIn” add_icon=”true” link=”url:mailto%3A%20info%40tryckasmart.se|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_media_grid element_width=”6″ item=”masonryMedia_SolidBlurOut” grid_id=”vc_gid:1510156885411-49926bc3-5e28-4″ include=”210,211,212″][/vc_column][/vc_row]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *